Είστε εδώ

Στο “BREATH”, το δημιουργικό καινοτόμο πρόγραμμα που σημαίνει ΑΝΑΣΑ και ενώνει τη ζωγραφική, τις κατασκευές, το θεατρικό παιχνίδι, το λόγο και την κίνηση, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν δρόμους εικαστικής έκφρασης, ελευθερία επικοινωνίας, δημιουργικών ιδεών και απελευθέρωσης της φαντασίας.

Η τέχνη παρασύρει την διασκέδαση και η διασκέδαση την ανακάλυψη του "Χώρου", με διαδραστικές σωματικές-βιωματικές ασκήσεις, της ¨Εικόνας", κατασκευάζοντας μάσκες, κουστούμια, σκηνικά, καθώς και του "Λόγου", με ιστορίες που δραματοποιούνται και παρουσιάζονται.

 

> Δημιουργικό παιδικό εργαστήριο “BREATH”

Στο παιδικό δημιουργικό εργαστήριο «BREATH» η διαδικασία κοινωνικοποίησης των παιδιών ξεκινά με την ένταξη τους σε μια ομάδα συνομηλίκων τους μέσα στην οποία μοιράζονται εμπειρίες και δραστηριότητες, όπως κατασκευές μάσκας, ζωγραφική, αφήγηση ιστοριών & θεατρικό παιχνίδι. Στο εργαστήριο πειραματίζονται με τα χρώματα, τα συναισθήματα, τα όνειρα, την φαντασία και ανακαλύπτουν τις δυνατότητες τους, στον δικό τους μαγικό κόσμο, απελευθερώνοντας την δημιουργικότητα τους.

 

> Δημιουργικό εργαστήριο ενηλίκων “BREATH”

Όλα όσα διαφορετικά, παράξενα, αστεία ή σοβαρά, θέλουμε, επιθυμούμε ή ονειρευόμαστε, πραγματοποιούνται στο δημιουργικό εργαστήριο ενηλίκων «BREATH». Η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη, σαν ένα παιχνίδι, σαν να αλλάζει ο χαρακτήρας, η θέση & ο τρόπος συμπεριφοράς. Μέσα από αυτές τις "ανακαλύψεις" οι πειραματισμοί γίνονται με χρώματα, με συναισθήματα, με όνειρα, με φαντασία μέσα σε έναν δημιουργικό κόσμο, απελευθερώνοντας την ψυχή.

Ο "εμψυχωτής" σε αλληλεπίδραση με την ομάδα ενορχηστρώνει και κατευθύνει την εικαστική και θεατρική δράση.

 

> Μέγιστος αριθμός  συμμετεχόντων σε κάθε δημιουργικό εργαστήριο: 18 άτομα.