Είστε εδώ

Στα σοκάκια του Πειραιά ξετυλίγεται η ιστορία της Ραμόνα, της πιο σαγηνευτικής γυναίκας που λάβωσε τις καρδιές δεκάδων αντρών, έγινε η αιτία να σκοτωθεί ένας νέος και στο τέλος αυτοκτόνησε. Ένα αμαρτωλό παραμύθι, με πάθος, μίσος και έρωτα. 

Στο ενδιάμεσο δύο κόσμων, μια άχρονη ιστορία θα σας μεταφέρει στην αμαρτωλή συνοικία του Πειραιά και θα σας ψιθυρίσει όσα δεν λέγονται.

Η ιστορία της Ραμόνα όπως δεν ειπώθηκε ποτέ, ξαναζεί στο Piree σε ένα 30λεπτο performance που θα σας κόψει την ανάσα, από την ομάδα της Nefelopetra. Μια σοπράνο, μια ακροβάτρια, μια βιολίστρια-χορεύτρια, ένας τσελίστας, μια compere, μια ακροβάτρια ελευθέρων ηθών και ένας κιθαρίστας θα ξαναζωντανέψουν μέσα από την τέχνη τους εικόνες και συμβάντα μιας άλλης εποχής!

Ένα «ταξίδι» στο μαγικό κόσμο του τσίρκο, με οδηγούς  καλλιτέχνες που μεταλλάσσονται σε αιθέριες, αεικίνητες υπάρξεις, που πετούν στον αέρα αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας κάνοντας χορευτικές πτώσεις από ύψος 6 μέτρων, συνδυάζοντας τις καλαίσθητες δημιουργικές τους εκφράσεις με τη δύναμη, την ταχύτητα, την επιδεξιότητα και την τόλμη, δομώντας ένα εξαιρετικό μείγμα μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών επιτευγμάτων.

Ανοίξτε διάπλατα τις αισθήσεις σας και ζήστε  μια ανεπανάληπτη εμπειρία ακροβασίας, συγκίνησης, πάθους και έρωτα, κάθε Σάββατο μετά τις 22.00 στο Pirée.

Μουσική | Στίχοι • Πέτρος Πολίτης
Χορογραφίες • Νεφέλη Μαρκάκη

Η ομάδα
Νεφέλη Μαρκάκη
Πέτρος Πολίτης
Βιβή Συκιώτη
Δάφνη Μαρκάκη
Αγγελική Ρέρρα
Νηρέας Μαρκάκης

Kοστούμια • Μαρία Παπαδάκη

Κρατήσεις στο 2104082700 & στο 6987247495.