Είστε εδώ

Ο Μαρκέλλος Πλακίτσης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975 και κατάγεται από τη Χίο, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Σπούδασε μεταξύ άλλων Γραφιστική, Σκηνοθεσία/Σενάριο, Μουσική Τεχνολογία & Σύνθεση με σημαντικές διακρίσεις στους παραπάνω τομείς (Α' Πανελλήνιο Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης Αντώνης Πλέσσας, Ταινίες μικρού μήκους, Διακρίσεις στα Βραβεία Ερμής). Εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης για πολλά χρόνια και συνεχίζει επιτυχημένα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2002.
 
Συνεργάζεται με πολλές αναγνωρισμένες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας αναλάβει πλήρως τη μελέτη και την εκτέλεση της διαφημιστικής τους εκστρατείας. Παράλληλα σκηνοθετεί και κινηματογραφεί μουσικά βίντεο για αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, καθώς και βίντεο θεατρικών παραγωγών. Εργάζεται ως φωτογράφος στο χώρο του θεάτρου, χορού, διαφημιστικής/προϊοντικής φωτογραφίας και Wedding/Lifestyle Photography. 
 
Απαθανατίζοντας τους ανθρώπους στις ομορφότερες τους στιγμές, ήταν αυτό που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του ώστε να ασχοληθεί με πάθος με τη φωτογραφία ως τέχνη και μορφή έκφρασης.
 
Το project "Dark Side of Her" είναι το πρώτο που εκτίθεται από μια σειρά projects που αναδεικνύουν την ομορφιά του γυναικείου σώματος και το σεβασμό στη γυναίκα ως κυρίαρχη οντότητα, αλλά και ως σημείο αναφοράς.